Den billigaste programvaran för ideella organisationer med TechSoup

På TechSoup Sverige samarbetar vi med företag som Microsoft, Google, Zoom och Adobe om programvara och digitala tjänster med rabatt för ideella organisationer. Om din organisation vill ta del i våra erbjudanden kan du här läsa mera om hur ni gör:

1. Ansök om ett TechSoup-konto
Du behöver ett konto hos oss, och din organisation behöver valideras av oss. Sök om ett konto här

Se till att du är behörig inom din organisation för vara beställare och samla in uppgifter om föreningens ekonomiska omsättning och ert organisationsnummer. Du behöver de här uppgifterna för att få din ansökan godkänd.

Tänk på att du bara kan ange en e-post vid registrering och att det är denna är denna e-postadress vi skickar information till. Därför är det smart att ta en mer generell e-post som inte är kopplad till en person. Vill du ha vårt nyhetsbrev men är själv inte beställare skriver du upp dig på listan för att få vårt nyhetsbrev.

Efter ett par dagar har vi hunnit validera er organisation, det vill säga kika på om ni uppfyller de kriterier som finns för att få donerad eller rabatterad programvara. När valideringen är klar skickas e-post till den adress ni valt att använda vid registreringen med information om att ni nu är godkännda. 

2. Beställ
När din organisation är godkänd kan du beställa de produkter ni behöver i vår katalog. Vi rekommenderar att du läser produktbeskrivningen innan du beställer din produkt, eftersom den kan innehålla relevant information om priser, vem som kan använda erbjudandet osv. 

För de flesta av våra donationspartners tar det ett par dagar för att beställningen ska gå igenom.

Du kan även använda ditt TechSoup-godkännande hos vissa andra företag som du inte ser i vår katalog. Tex samarbetar vi med Google om deras erbjudande till ideella organisationer. För att godkännas till det behöver ni ansöka hos Google och sedan ange en så kallad Godkännandekod - den hittar du på ditt TechSoup-konto. 

3. Frågor?
Om du har frågor, kontakta gärna vår support.

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow