Digitala tjänster som hjälpte ideella organisationer genom pandemin (...och som fortfarande är nyttiga!)

För många mindre ideella organisationer har pandemin varit utmanande. I TechSoups globala nätverk har vi sett människor runt om i världen hitta geniala sätt att använda nya verktyg och tekniker för att bygga kapacitet och fortsätta att göra skillnad. Tekniken har spelat - och spelar fortfarande - en central roll i dessa anpassningar.

Här delar vi de fem bästa teknikutbuden från TechSoup som vi tror specifikt kan hjälpa ideella organisationer med mindre verksamhetsbudgetar.

1. Gör vardagens uppgifter enklare med Microsoft 365 Business Premium
Microsoft 365 Business Premium ger dig både en molnlösning för e -post, fillagring etc. och Office -paketet för dina datorer. Du får molnprogram som Teams, OneDrive, Outlook och bra säkerhetsfunktioner. I vår TechSoup Courses kursportal hittar du Microsoft Digital Skills Center med kurser som kan optimera din användning av Office-paketet.
Läs mer om hur du kommer igång med Microsoft 365

2. Skydda eran hårdvara med Norton
Med Norton Security Deluxe kan du skydda upp till fem enheter - till exempel datorer eller smartphones - mot onlinehot för endast 106 kr. per år. Om du har mer än fem enheter kan du köpa upp till 20 paket och skydda upp till 100 enheter.
Beställ Norton Security Deluxe

3. Signera enklare med DocuSign
Distansarbete har gjort att signaturer ...utmanande. DocuSign är lösningen. Skicka bara en länk till personen du behöver en signatur från så kan de enkelt signera alla elektroniska dokument. E-signaturer gjorda med DocuSign är lika giltiga som de som skrivits med penna och papper.
Beställ DocuSign

4. Håll era möten online med 50 % rabatt på Zoom 
För 504 kr. kan du få rabatterade priser på Zoom via TechSoup. Den kostnadsfria versionen av Zoom tillåter bara möten på 40 minuter, men andra Zoom-prenumerationer tar bort denna gräns och inkluderar strömmande sociala medier, molnbaserad samtalsinspelning och flera deltagare. Spara 50% på kostnaden för Zoom Pro- eller Zoom Business-licenser och vissa tillägg.
Läs mer om Zooms erbjudanden för ideella organisationer

5. Redigera foton och filmer med Photoshop Elements och Premiere Elements 2021
265 kr. är vårt pris för Adobes skrivbordsprogram Photoshop Elements och Premiere Elements 2021. Använd dem till exempel om du behöver redigera foton för din Facebook -profil eller webbplats, eller om du vill lägga till undertexter i en film. Priset är för båda programmen för en användare och licenserna gäller i fyra år.
Beställ Photoshop Elements och Premiere Elements 2021

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow