TechSoup samarbetar med företag som vill stödja idrotten lokalt, tex Microsoft, Adobe och Google.

På den här sidan har vi samlat ett par exempel på digitala tjänster och programvara som kan vara nyttigt för din förening. 

Kontakta gärna oss på TechSoup Sverige om du har frågor. 


Microsoft 365 Business Premium: 10 gratis licenser 
Microsoft 365 Business är en samling av molntjänster, apps och styrsystem som kan effektivisera arbetet i din förening. Samarbeta tex på distans med Microsoft Teams, uppgradera era datorer till Windows 10 och ladda ner Office-paket till föreningens datorer. 

Så här kommer du i gång med Microsoft 365 Business Premium:
1. Registrera din förening till ett nonprofit-konto hos Microsoft.
2. Lägg till licenser direkt på ditt godkännda konto hos Microsoft eller låt TechSoup Sverige hjälpa.

Microsoft donerar upp till 10 licenser. Behöver ni ytterligare licenser kan dessa köpas med rabatt. 

Läs mer om Microsoft 365 Business.
Läs mer om godkännandekriterier hos Microsoft (bland annat vem som kan använda licenserna, som är för anställda och volontärer som driver organisationen, tex styrelsen). 

Behöver ni lära er mer om Microsofts produkter? TechSoup Courses erbjuder online-kurser om tex Microsoft Teams. 


Adobe Creative Cloud: Skapa grafik och kommunicera visuellt
Genom TechSoup erbjuder Adobe rabatt till Creative Cloud Complete Plan, en samling tjänster som InDesign, Photoshop och Adobe Illustrator. 

Så här kommer du i gång med Adobe Creative Cloud
1. Registrera föreningen på TechSoup Sverige (om ni redan har ett konto, logga in).
2. När du har ett godkännt konto: Lägg till Adobe Creative Cloud All Apps - Access to discounted rates till din kundvagn.
3. Inom fem vardagar får du ett mejl med en länk till att skapa ditt abonnemang med rabatt hos Adobe. Rabatten är 60 % första året, 40 % de följande.

Detta erbjudande gäller tyvärr enbart nya användare av Adobe Creative Cloud. 


Google G Suite och Google Ad Grants
Med Googles produkter till ideella organisationer kan din organisation tex få företagsapparna i G Suite Basic - helt gratis. Med G Suite kan ni hantera föreningens e-post (med domänspecifika mejladresser) och hantera era dokument - eller ni kan hålla videomöten med Google Hangout. 

Med Googles erbjudanden till ideella organisationer kan du även använda gratis sökordsannoncering med Ad Grants eller arbeta med engagerande videoberättelser med YouTubes ideella program.

Så här kommer du igång med Google:
Du ansöker direkt hos Google, men behöver ett TechSoup-konto för att kunna godkännas. Om du inte har ett konto hos oss kommer Google att be dig skapa det. 


Andra erbjudanden genom TechSoup
Vi samarbetar även med många andra företag som vill stödja idrotten med deras produkter. Behöver ni tex antivirus? Titta i så fall på våra produkter från Bitdefender. Eller behöver ni kunna skriva under digitalt? Titta i så fall på DocuSigns erbjudande

I vår produktkatalog ser du vilka företag vi samarbetar med just nu. Har du frågor till någon produkt? Tveka inte med att kontakta oss

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow