Lär dig mer med TechSoup Courses!

På TechSoup hjälper vi organisationer att få de bästa priserna på bästa digitala tjänsterna. Men för många är det en utmaning att implementera de verktyg vi ger tillgång till. Hur använder du tex bäst Google AdGrants? Hur kommer du igång med Microsoft Teams? Eller använder dataanalys för effektmätning?

Med TechSoup-kurser erbjuder vi dig kurser skräddarsydda för personal i ideella organisationer av olika yrkesproffessionella. Kurserna baseras på vår 30 års erfarenhet av att förstå de viktigaste utmaningarna som organisationer som din står inför.

Välj bland en blandning av gratis och betalda kurser. Ta dem själv - och känn dig som en IT-superhjälte när du kan introducera nya verktyg och metoder för dina volontärer eller kollegor. Eller låt dina anställda, volontärer eller styrelseledamöter ta de kurser de behöver för att bättre använda de verktyg du vill implementera i organisationen.

Våra kurser utvecklas internt av TechSoups team i samarbete med experter som förstår hur ideella organisationer ska använda dessa färdigheter. Vi använder moderna vuxenutbildningsmetoder som inkluderar exempel och övningar riktade till organisationer som din.

Det finns tre kursnivåer:
100 Nivå: Grundläggande introduktioner för dig som har liten eller ingen kunskap om ämnet.
200-nivå: Mer avancerat innehåll som hjälper dig att tillämpa kunskap.
300-nivå: Det mest avancerade innehållet som kan innehålla blandningskurser som parar on-demand-innehåll med veckovisa online-händelser i realtid. Dessa kommer att finnas tillgängliga i slutet av 2020.

Vilka kurser passar dig bäst?
Är du osäker på vilka kurser som är bäst för ditt team? Några av våra mest populära kurser inkluderar distansarbete, branding och marknadsföringsinnehåll eller hur man utvecklar en gedigen datahanteringsstrategi.
 

  • Pivoting to Remote Work - COVID-19 Response for Nonprofits
  • Excel for Nonprofits: Data Management and Reporting
  • Google AdWords for Nonprofits
  • Social Media Marketing
  • Teams for Nonprofits - Collaboration Tools
  • Email Marketing for Nonprofits
  • Power BI for Nonprofits
  • Fundraising for Nonprofits


Microsoft Digital Skills Center for nonprofits
TechSoup har samarbetat med Microsoft för att ge dig tillgång till kurser som kombinerar väl utformat innehåll från Microsoft-experter med TechSoups djupa förståelse för hur icke-statliga organisationer använder teknik. Dessa kurser är utformade för att hjälpa icke-statliga organisationer att flytta till molnet, och de flesta kurser är tillgängliga GRATIS.

BESÖK MICROSOFT DIGITAL SKILLS CENTER

Obs! Även om de flesta av våra kurser endast finns på engelska just nu arbetar vi aktivt med att inkludera fler kurser på språk som spanska, franska och arabiska.

Redo att bygga dina digitala färdigheter med TechSoup?
Anmäl dig till en kurs idag.

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow