Microsoft Office: Din guide till att välja rätt licens

För de flesta organisationer är Officepaketet ett viktigt verktyg i vardagen. Man sparar dokument i OneDrive eller Sharepoint, träffas i Teams, skriver protokoll i Word och skickar det via sin Outlook-app.

Därför samarbetar TechSoup med Microsoft om att erbjuda ideella organisationer åtkomst till Office och andra Microsoft-produkter till attraktiva priser.
 

Office Standard 2021

Köp Office Standard 2021 till PC: 247 kr. (engångskostnad)
Köp Office Standard 2021 till Mac: 247 kr. (engångskostnad)

Office Standard 2021 till PC eller Mac är Excel, Word, Outlook mv. till lokal installation på din organisations datorer. Med Office Standard får ni inte molntjänsterna, enbart den lokala installationen. Denna lösning väljs ofta av organisationer som antingen inte önskar att använda molntjänsterna eller som vill använda Officepaketet tillsammans med en annan molntjänst (t.ex. Google).

Notera: Erbjudandet är tidsbegränsat och kan beställas fram till 4 april 2022
Så här beställer du Microsoft desktop-produkter
 

Microsoft 365: Officepaket och molntjänster

Få Microsoft 365 Business Premium: 10 gratis licenser 

Med Microsoft 365 och Office 365 får ni Microsofts molntjänster som Teams, OneDrive och Exchange – med eller utan Officepaketet till nedladdning.

Microsoft erbjuder mycket attraktiva priser på sina molntjänster till godkända ideella organisationer. Ni kan fx få upp till 10 gratis licenser till Microsoft 365 Business Premium som inkluderar Office-apps till nedladdning på upp till fem enheter pr. användare (anställda och styrelse).
 

Microsoft Digital Skills Center

Vill du utmärka dig i Excel? Arbeta effektivt med Microsoft 365? Eller samarbeta bättre med Teams? På TechSoups kursportal TechSoup Courses hittar du Microsoft Digital Skills Center, som ger din organisation tillgång till en rad skräddarsydda onlinekurser riktade till ideella organisationer.
Gå en Microsoft-kurs
 

Vem kan godkännas?

Microsofts nonprofit-erbjudanden är tillgängliga för en rad ideella föreningar, stiftelser och trossamfund. För att kunna beställa behöver din organisation ett validerat Microsoft Nonprofit-konto, som du kan ansöka om här.
Läs mera om Microsofts godkännandekriterier

 

 

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow