•  
  •  
 

Så här hjälper Okta nonprofits

Kom i gång med dina 50 gratis licenser

Hantera identitet på alla plattformar: Et enklare sätt för ideella organisationer att märkbart öka säkerheten.

Okta hjälper ideella organisationer genom att säkert förbinda anställda, partners, givare och volontärer till den teknik de behöver för att göra deras viktigaste arbete. Från 'the basics' som single sign-on (SSO) till mer avancerade lösningar för identitets- och åtkomsthantering hjälper Okta alla organisationer att använda alla sorters teknik.

Okta erbjuder ideella organisationer 50 gratis licenser för alla Workforce Identity-produkter och stora rabatter för ytterligare användare och Extern Identity-produkter. Dessutom kan ideella organisationer få 50 procent rabatt på offentliga utbildningskurser och gratis pass till Oktane, Oktas årliga kundkonferens.

Anslut med Okta

Detta erbjudandet är tillgängligt för organisationer direkt genom Okta, och det är delvist möjliggjort genom  TechSoup Validation Services. Läs mera om hur TechSoup samarbetar med ledande företag för att göra erbjundanden som deta möjliga för den ideella sektorn.

 

Hur Okta funkar

 

Integrera med tusentals av apps med SSO

Okta SSO ger ett säkert och användarvänligt sätt för slutanvändare att snabbt komma åt alla sina applikationer utan att behöva komma ihåg flera lösenord. Med Okta SSO behöver IT-team inte slösa bort sin tid på lösenordsstöd.

Flytta ditt Active Directory System till molnet

Att hantera anställda, volontärer, givare, partners, styrelseledamöter och andra kan vara svårt för IT-team. Med Okta Universal Directory har ideella organisationer en centraliserad plats att hantera alla sina slutanvändare.

Automatisera din User Lifecycle

Skapa gruppregler så att anställda, volontärer, givare och andra snabbt har tillgång till de appar de behöver. Och du kan använda Okta Lifecycle Management för att automatiskt avskaffa användare så känslig information förblir säker.

Gör dina apps och data säkra med Multi-Factor Authentication (MFA)

Nonprofits arbetar ofta med mycket känslig information. Tjugofyra procent av alla säkerhetsbrister kan undvikas med MFA. Okta MFA lägger till ett extra lager av säkerhet till dina appar och data.

Gör Remote Access för anställda mera säker

Vare sig dina anställda arbetar på distans eller på kontoret behöver de smidig 24/7 tillgång till organisationens appar och data. Okta ger användarna säker åtkomst till alla appar från alla enheter med ett konsekvent användargränssnit.

Bygg säkert portaler och anslut flera appar

Okta API-produkter är ett komplett identitets'material' som möjliggör sömlöst och säkert engagemang med dina externa användare - medlemmar, volontärer, givare och andra. Ideella organisationer använder Okta API-produkter för att bygga portaler som ansluter flera appar med ett användarnamn och lösenord.

 

Få Okta till din ideella organisation. De första 50 licenserna är gratis.
Kom igång

 

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow