Om TechSoup Sverige
TechSoup Sverige har sedan 2010 förmedlat donerad och rabatterad software och digitala tjänster till ideella organisationer i Sverige. Fram till 31/12 2019 var Forum svensk partner i TechSoup.

1/1 2020 övergick verksamheten till FriSe, och TechSoup Sverige är nu en gemensam verksamhet mellan TechSoup Global och oss i FriSe. Vi är en dansk ideell organisation, som även driver TechSoup Danmark och är kontor för TechSoup Nordic.

Samma erbjudanden som alltid – och svensk support
Det har ingen praktisk betydning för dig som beställer programvaror eller kontaktar vår support, att vårt kontor nu ligger i Danmark. Vi har svenskspråkig personal, och vi godkänner efter präcis samma riktlinjer och till präcis samma programvaror och priser som alltid.

Om du är nyfiken på att lära känna oss lite bättre, kontakta oss gärna.

Vi är också nonprofit
Vi är själva en ideell organisation. Därför förstår vi hur ideella organisationer arbetar – och vi arbetar för att skaffa ideella sektorn den bästa teknologin till det bästa priset.

Administrationsavgifter, som vi uppkräver för våra produkter, används uteslutande till att täcka våra kostnader och utveckla TechSoups erbjudanden.

Om FriSe och TechSoup Nordic
FriSe – Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark är paraplyorganisationen för Danmarks 65 frivilligcentraler. Vårt syfte är att stärka ideella sektorn. Det gör vi bland annat genom initiativ som TechSoup och Frivilligjob.dk, den danska motsvarigheten till Volontärbyrån.

FriSe är även kontor för TechSoup Nordic. I partnerskap med Allianssi i Finland står vi bakom TechSoups erbjudanden i Sverige, Finland, Åland, Island, Danmark, Färöarna och Grönland.
 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow