Så kan Amazon Web Services hjälpa din organisation

Läs mer om hur AWS’ Nonprofit Credit-program bäst kan hjälpa din organisation.

Vad är Amazon Web Services?
Amazon Web Services (AWS) är en säker molntjänstplattform som erbjuder datorkraft, databaslagring, innehållsleverans och andra funktioner som kan hjälpa organisationer att växa.

Läs mer om AWS. Om du är en ny användare av AWS eller vill lära dig mer om de olika tjänsterna kan du titta på AWS introduktionsvideor, laboratorier och stories om ideella organisationer.

Vad är AWS’ Nonprofit Credit-program?
AWS’ Nonprofit Credit-program ger tillgång till AWS promotional credits, som hjälper ideella organisationer att implementera molnbaserade lösningar för att göra det lättare att uppnå organisationens mål utan att investera i fysisk infrastruktur. AWS erbjuder, via TechSoup, upp till $ 1000 i AWS-krediter per år (1 juli till 30 juni) till berättigade organisationer.

Organisationer kan använda dessa krediter på alla AWS’ on demand molntjänster. AWS-krediter kan inte användas för Amazon EC2-reserverade instanser, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53-registrering eller överföring av domännamn eller annan förskottsbetalning för en tjänst. De kan användas för månatliga supportavgifter.

Med AWS behöver ideella organisationer inte göra stora investeringar i hårdvara och spendera tid och energi på att hantera hårdvaran. Istället kan de tillhandahålla rätt typ och storlek av datorresurser som de behöver för att driva organisationen och därmed hålla fokus på organisationens syfte.

Se hur Amazon Web Services hjälper ideella organisationer globalt.

Är min organisation berättigad till AWS’ Nonprofit Credit-program?
Se sidan Behörighet och begränsningar för att granska din organisations behörighet att delta i programmet.

Vad är Amazon Free Tier?
Förutom AWS’ Nonprofit Credit-program erbjuds AWS Free Tier till alla nya kunder i 12 månader efter organisationens anmälningsdatum. AWS Free Tier är ett separat erbjudande från AWS Nonprofit Credit-program, och det tillåter nya kunder att använda vissa AWS-tjänster gratis upp till en viss användargräns. AWS Free Tier är tillgängligt för ett AWS-konto per organisation.

AWS rekommenderar att potentiella mottagare av krediter registrerar sig för AWS Free Tier innan de begär detta erbjudande. Observera att mottagandet av AWS-krediter inte startar om den 12-månaders gratisanvändningen av AWS Free Tier.

I de flesta fall kommer organisationer att använda både AWS Nonprofit Credits Program och AWS Free Tier. Denna kombination kan hjälpa organisationer att utnyttja AWS molninfrastruktur på en pay-as-you-go-basis för att vara värd för webbplatser och insamlingsprogramvara, lagra och analysera data och utveckla nya system.

Varför behöver jag ett AWS-konto för att ansöka om denna kredit? 
Ett giltigt AWS-konto-ID med organisationsnamnet i fältet Kontonamn krävs för att bevilja krediter.

Om organisationen inte har ett AWS-konto-ID kan du enkelt skapa ett gratis konto innan du begär detta bidrag. Ett kreditkort krävs för att skapa ett AWS-konto.

Hur länge kan jag använda krediterna?
Krediter är endast giltiga i 12 månader efter att de tillämpats på ett AWS-konto. Om de inte används inom 12 månader förfaller de.

Vad händer när jag använder alla mina krediter eller om de går ut?
När alla krediter har använts eller om de upphör att gälla efter 12 månader debiteras kreditkortet för ditt AWS-konto för alla tjänster som används till standardpriser.

AWS rekommenderar att organisationer som använder Amazon CloudWatch skapar en faktureringsvarning för att undvika oväntade avgifter.

Kan jag förnya mina krediter efter det första året?
Organisationer kan begära ett bidrag via TechSoup varje räkenskapsår (1 juli till 30 juni) för att få ytterligare krediter.

Är det möjligt att min kreditansökan avslås efter att jag har betalat administrationsavgiften?
Nej. Endast organisationer som är berättigade till detta bidrag kan begära det och betala administrationsavgiften.
 
 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow