Tre tips för en enklare vardag i din organisation

Du hittade kanske TechSoup när din organisation ville använda molntjänster som Office 365, behövde Zoom för videokonferenser eller när ni ville promovera era aktiviteter med Google Ad Grants. Våra mest populära produkter är ofta det sätt som organisationer kommer i kontakt med oss.

Men - om du dyker ner i vår produktkatalog kommer du att upptäcka att vi har ett antal praktiska produkter i lager som kan vara till hjälp i din hektiska dag. Här är tre av dem:

1. DocuSign: Signera dokument på distans
Du vet förmodligen allt om den utmaning det kan vara när ett dokument måste undertecknas i en förening där inte alla träffas dagligen. DocuSign har lösningen!

Med en licens för DocuSign Standard kan du enkelt signera upp till 100 dokument årligen - digitalt. Här är hur:

Med DocuSign laddar du upp dokument från till exempel din dator eller Google Drive och skickar dem för elektronisk signatur. DocuSign skickar länkar till dem som behöver signera, och de kan sedan lägga till sina signaturer. Du behöver inte ett DocuSign-konto för att signera, och du kan göra det från en PC, surfplatta eller annan enhet med internetåtkomst. Både du och undertecknarna kan när som helst visa, ladda ner och skriva ut de färdiga dokumenten.

Vår styrelse är spridd över hela landet och tidigare har det varit en besvärlig och tidskrävande process att samla in signaturer. Med DocuSign är vi inte beroende av att träffas eller skicka dokument per post. När vi till exempel måste rapportera om bidrag eller skicka dokumentation till banken kräver det mycket mindre planering än tidigare.
Ledare i mindre ricksorganisation

Kom igång med DocuSign
Du beställer DocuSign direkt på TechSoup. Priset är 819 kr. i ett engångsbelopp, vilket ger organisationen en evig licens till DocuSign Standard Edition.


2. Adobe Photoshop Elements 2020 och Premiere Elements 2020
Under åren har vi hjälpt många organisationer med rabatter på Adobe Creative Cloud - All apps. Programvara som för många organisationer är absolut oumbärlig när de skapar grafiska element.

Om ni inte producerar all grafik själv, men snarare behöver redigera en bild för webbplatsen eller lägga undertexter på en video för Facebook, har vi ett mycket billigare erbjudande från Adobe.

Med Adobe Photoshop Elements 2020 och Premiere Elements 2020 får ni en licens för dessa program fram till 30. november 2024 för ett engångsbelopp på 248 kr. 

Kom igång med Photoshop Elements 2020 och Premiere Elements 2020
Läs mer om vad du kan göra med Adobe Photoshop 2020 och Premiere Elements 2020 och beställ här.


3. TeamViewer: Fjärråtkomst och videokonferenser
Programvara från vår nya partner TeamViewer är kanske särskilt användbar för dig som har en IT-funktion i organisationen.

Med en licens för TemViewer kan du få fjärråtkomst till filer, program, e-post och andra dators nätverksresurser. Du kan samla in service-cases och automatiskt tilldela sessionskoder till supportförfrågningar. Med TeamViewer Business kan du ha upp till 10 supportsessioner per timme.

Du kan också använda TeamViewer för mindre videomöten - upp till fyra andra deltagare.

Så här kommer du igång med TeamViewer
Läs mer om TeamViewer Business och beställ här. Årspriset är 543 kr. Se även våra andra produkter från TeamViewer, som ger tillgång till prenumerationer på flera eller andra tjänster till ett reducerat pris.