TechSoup vill göra det enkelt för företag att göra skillnad i världen.  

TechSoup gör det möjligt för företag att donera relevanta tjänster och produkter inom teknik till ideella organisationer.   

TechSoup fungerar som länken mellan företag och den ideella världen. Företag kan bidra till att utveckla, effektivisera och digitalisera ideella organisationernas arbete genom att donera produkter och tjänster inom teknik, som programvara, digitala tjänster eller kompetens. 

Har ditt företag en donation som kan skapa ett ökat värde för den ideella sektorn, kontakta oss så sätter vi upp ett förutsättningslöst möte. 

TechSoups mål är att erbjuda teknik och lösningar som fyller behov och löser utmaningar ideella organisationer möter i sitt dagliga arbete. Som donator får ni ett enkelt sätt att snabbt komma igång och engagera er och bidra till att skapa värde för människor.

Ni kanske har en produkt eller tjänst för omvärlsbevakning, data analys, integritet, hantering av sociala medier eller arbetar med en ny teknologi som kan utveckla föreningslivet.

Företag som är donationspartners i TechSoup idag är företag som Microsoft, Box, Google, Adobe, Cisco, O&O Software, Box och Bitdefender. 

 

 

 

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow