Amazon Web Services (AWS) Kreditprogram för ideella organisationer ger AWS kampanjkrediter ("krediter") för betalning av molntjänster till berättigade ideella organisationer och folkbibliotek.

Dessa krediter kan betala användaravgifter för AWS on-demand molntjänster och vissa AWS supportavgifter. AWS är ett säkrat datormoln som erbjuder datorkraft, lagring, innehåll och andra funktioner där organisationer inte behöver investera i fysisk infrastruktur. Dessa krediter är inte giltiga för eventuella avgifter eller avgifter för Amazon EC2 Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 domännamnsregistrering eller överföring, eller eventuell förskottsavgift för någon tjänst.

För mer information, se Amazon Web Services Kreditprogram för ideella organisationer FAQ och se hur övriga ideella organisationer utnyttjar AWS-molnets produkter och lösningar.

Behörighet

Se Riktlinjer för Amazon Web Services Kreditprogram för ideella organisationer för att få reda på om din organisation kan få donationer genom programmet.

Registrering för AWS Gratisnivå

Förutom AWS Kreditprogram för ideella organisationer erbjuds AWS Gratisnivå åt alla nya kunder under 12 månader från organisationens inskrivning. AWS Gratisnivå-erbjudande är skilt från AWS Kreditprogram. Med det kan kunder utnyttja vissa AWS-tjänster gratis upp till vissa gränser.

AWS rekommenderar att eventuella bidragsmottagare registrerar sig för AWS Gratisnivå innan de begär detta erbjudande.

För det mesta använder organisationer både AWS Kreditprogram och AWS Gratisnivå. Kombinationen kan hjälpa organisationer att utnyttja AWS molninfrastruktur på en pay-as-you-go-bas för att bekosta webbplatsservrar och insamlingsmjukvara, lagra och analysera data och utveckla nya system.

Om Amazon Web Services Kreditprogram för ideella organisationer

Amazon Web Services (AWS) inser att ideella organisationer behöver teknik som hjälper dem att uppnå sina mål utan att slösa med värdefulla resurser. Vi brinner för att erbjuda billig och mycket skalbar infrastrukturteknik för att bygga webbplatser, stå som värd för kärnverksamhet, system riktade till de anställda och hantera uppsökande och insamling. Vi vill göra det möjligt för ideella organisationer att inte betala för datorkraft som inte används, och låta dem rikta sina resurser till viktigare arbete.

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow