BitDefenders donationsprogram hos Techsoup ger antivirus- och säkerhetsprogram till godkända ideella organisationer och allmännyttiga stiftelser i Sverige.

Du kan använda Bitdefenders programvara för att förbättra säkerheten på internetanslutna Windows- och Mac-datorer samt Windows-servrar.

Behörighet och Begränsningar 

Läs BitDefenders godkännandekrav för att se om din organisation kan godkännas för dessa donationer. 

Bitdefender är en ledande tillverkare av säkerhetsprogram som används mer än 450 miljoner användare världen över. Företaget arbetar medl internetsäkerhet för alla. Detta engagemang har vunnit förstaplatsen i hela världen av kända säkerhetsmjukvarutestningorganisationer som AV-TEST, AV-Comparatives, Checkmark, ICSA Labs, och Virus Bulletin. Efter mer än ett decennium på frontlinjen i kampen mot skadlig kod och andra online- brott är Bitdefender branschledande inom innovationer på detta område. 

Bitdefender eftersträvar ett rent internet så att utbildning, personlig frihet och öppet utbyte av idéer kan blomstra . Bolaget ser framför sig en onlinevärld där barn kan leka fritt, tonåringar kan umgås och studera utan rädsla för mobbning och vuxna kan göra affärer, shoppa, och lära sig utan identitetsstöld, bankbedrägerier och andra missförhållanden. 

Bitdefender arbetar för att ta bort gränser och bygga förtroende samhällen genom att ge tillgång till de senaste innovationerna och tillämpa teknologi där det bäst kan använda . Tillsammans med det kommersiella utbudet för företag och hemanvändare utvecklar företaget och främjar ett komplett utbud av gratisprodukter för persondatorer, smartphones och läsplattor. Bitdefender producerar också en rad kostnadsfria verktyg och säkerhet för sociala nätverk och arbetar med skolor och ideella organisationer för att skydda dem från hot och skada. 

Bitdefenders donationsprogram
Bitdefenders hemsida

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow