Box.org -lahjoitusohjelma

Vipresenterar stolt Techsoups nya samarbetspartner, Box.org!

Box.org ger organisatioer Box fildelning, innehållshantering och samarbetstjänster.

Titta på Box.org programsida för detaljer om det här erbjudandet.

Är det här rätt för min organisation?

Du kan använda Box molnlagring och samarbetsverktyg för att ersätta traditionella filservrar och fildelningsprocesser. Det ger också verktyg för att underlätta för verksamhetsledning, insamlingsarbete och samarbete.

Om din organisation hanterar känslig data ger Box också administrativa, tekniska och fysiska verktyg för att säkerställa din organisations datasäkerhet.

Hur fungerar det?

Här är exempel på vad organisationer kan göra med Box.

Skapa en mappstruktur för att strukturera ditt dagliga arbete.

Använda Box samarbetsverktyg, som kommentering och attgöralista för att samarbeta om en projektmedelsansökan.

Samordna personer oavsett var de finns I världen genom mappstruktur med skräddarsytt innehåll.

Snabba upp samarbetet genom at låta användare läsa igenom document I molnet, från vilken enhet som helst, istället för genom att skicka filer eller genom egna servrar.

Bädda in er årsredovisning du lagrar i Box på en hemsida eller intranät.

Bidragsgivande stiftelser kan samordna bidragsgivningen och samarbete genom att skapa en funktion för att ladda upp ansökningar och godkänna dom.

Box har funktioner för att integrera med andra tjänster som Salesforce, Salesforce, NetSuite, Microsoft Office och Office 365, och mer.

Läs mer på Boxs sammanfattning av hur organisationer kan använda deras tjänst. .

Vad finns tillgängligt?

Godkända organisationer kan få en donation av Box Starter Edition som innehåller 10 användarlicenser och 100 GB lagringsutrymme. Licenserna är eviga, det vill säga att upphör aldrig. Du kan ladda upp och dela filer upp till 2 Gb med Starter Edition.

Se alla funktioner som ingår I Box Starter Edition på Box hemsida

Nonprofit Success Stories

Dessa organisationer använder box för att driva och utveckla verksamheten.

  • Leukemia & Lymphoma Society :Organisationen använder Box för att mer effektivt samla in pengar till blodcancerforskning. De anställda använder Box för att dela digitala bibliotek och samarbeta med utomstående. När de samlar in pengar på fältet använder de Box på iPads för att dela vides, PDF-filer och presentationer med potentiella bidragsgivare.
  • Grameen Foundation : Den här internationella mikrofinansorganisationen använder Box för att samarbeta över fyra kontinenter. De har tidigare haft problem med åtkomst till delade servrar och intranät på kontoren i Sydamerika, Afrika, Asien och Mellanöstern. De har integrerat Salesforce med Box för sitt arbete.
  • Operation Hope : Organisationen använder Box som sitt huvudsakliga innehållshanteringssystem för alla anställda. De ha haft problem med anställdas åtkomst till innehållet då egna servrar ofta krashat tidigare.
  • Teach for America , The International Rescue Committee, och Kiva använder Box för att samarbeta om innehåll och dokument. Läs mer om deras historier och se en video som beskriver deras arbete på Box hemsida .
  • Team Rubicon , Habitat for Humanity Australia, och Beyond12 använder också Box för att nå sina respective mål. Läs mer om dessa på Box blogg. Läs mer om hur organisationer använder Box för att utveckla sitt arbete och skapa förändring på Box.org hemsida