Cisco Systems donationsprogram tillhandahåller ett sortiment av trådbundna och trådlösa hårdvaruprodukter till kvalificerade ideella organisationer.

Du kan beställaall Cisco-utrustning och hårdvara som krävs för att skapa ett fungerande nätverk genom detta program (endast ytterligare kablar kan behövas).

Kombinera inte med andra beställningar

Observera att om din organisation beställer Cisco- och både icke-Cisco-produkter måste du göra en separat beställning för icke-Cisco-artiklar.

Behörighet och begränsningar

Om den är berättigad kan din organisation beställa valfritt antal produkter för sammanlagt upp till 4 800 USD i administrativa avgifter per räkenskapsår (1 juli till 30 juni). Du kan göra det antal beställninger som behövs varje år, så länge de totala administrativa avgifterna för alla dina beställningar inte överstiger maxvärdet.

Uppmärksamma: Avdelningar av nationella organisationer med mer än 20 lokationer är inte berättigade till Cisco-donationer. Detta gäller även om din avdelning anses vara en separat enhet och inte finansieras av den nationella organisationen. Exempel på nationella organisationer är KFUM och Röda Korset. 

Gå till vår sida om behörighet och begränsningar för att se om din organisation är berättigad till detta erbjudande.

Frakt och leverans

På grund av materialbrist i halvledarindustrin är leveranstiderna längre än vanligt. Du kan förvänta dig att din donationsbegäran kommer att uppfyllas inom 26 veckor efter godkännandedatumet.

Denna tidsram inkluderar orderbehandling, produkttillverkning, frakt och leverans.

Alla produktdonationer kan ändras eller fördröjas utan föregående meddelande. Cisco förbehåller sig rätten att ersätta funktionellt likvärdiga produkter för alla förfrågningar.

If you need to cancel a request, you must do so no later than 65 days before your estimated delivery date.

SMARTnet Service, Support och returneringar

Donationer från Cisco inkluderar en fem-årig SMARTnet kontrakt för att hjälpa organisationer med att installera och underhålla sina system. Fördelarna inkluderar teknisk support, byte eller reparation av skadade produkter och programuppdateringar. 

Om ditt SMARTnet-kontrakt löper ut uppmuntrar vi dig starkt att förnya ditt SMARTnet-service- och supportavtal årligen (på egen bekostnad) så länge du äger utrustningen eller tills den utrustningen förklaras uttjänt (EOL) och inte längre supporteras av Cisco. Lär dig hur du registrerar dig och får tillgång till dessa förmåner.

För produkter som levereras skadade eller oanvändbara kan du använda Cisco -garantin eller ditt SMARTnet -kontrakt. 

För felaktiga produktsändningar, kan du inom 20 dagar efter mottagandet av varorna skicka ett mail till techsoup@techsoup.se med "CISCO RETURN REQUEST" som ämnesrad och inkludera följande: 

  • Din organisations namn
  • Beställningsnumret på din TechSoup-donation
  • En lista över de produkter som du vill returnera
  • Orsaken till att du vill returnera produkterna

Vår representant för Ciscos donationsprogram kommer att granska din begäran och kontakta dig för att ordna retur.

För andra produktproblem accepterar Cisco i allmänhet inte returer. Men om du har särskilda omständigheter som du vill att vi ska granska, skicka ett mejl till oss enligt beskrivningen ovan.

För att få en återbetalning på produkter som begärs via Ciscos donationsprogram, bör varor returneras inom 20 dagar efter att leveransen är klar för alla produkter i din beställning.

Ciscos Takeback and Recycle-program

isco är ett grönt företag. Donerade Cisco -produkter som inte längre är användbara eller har nått slutet av sin livstid kan returneras till Cisco via programmet Takeback and Recycle. Det är öppet för alla användare av Cisco-utrustning och dess tillhörande märken och dotterbolag. 

Ciscos Product Grant-program

Ciscos Product Grant-program är en annan möjlighet för vissa ideella organisationer till att få nätverksprodukter från Cisco. Detta program erbjuder individuella icke-standard nätverkspaket som donationer till utvalda ideella organisationer. För mera information, se programmet Cisco Product Grant.

Berättigade organisationer kan ta emot donationer från antingen Ciscos donationsprogram på TechSoup eller Ciscos Product Grant-program, men de kan inte ta emot donationer från båda programmen under samma budgetår.

Konsulter

Om du inte har en dedikerad nätverks- eller IT-proffs i personalen bör du överväga att anlita en konsult. Administrationsavgiften för Cisco-produkter inkluderar inte installation av din nätverksutrustning.

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow