Pluralsight är en teknikinläringsplattform som gör det möjligt för kursdeltagare att utveckla och tillämpa färdigheter för att bemästra den nyaste tekniken. Kursdeltagare kan få efterfrågade färdigheter inom områden som moln, mobil, säkerhet och data.

Genom Pluralsight One kan ideella organisationer och deras förmånstagare få tillgång till Pluralsight-plattformen till ett kraftigt rabatterat pris. Pluralsight-plattformen inkluderar:

  • Färdighetsbedömningar: Kvantifiera och främja expertis med bedömningar och upptäck kunskapsluckor på fem minuter eller mindre. 
  • Vägar: Främja mångfald och inkludering med personligt anpassat lärande och ta bort osäkerheter genom färdighetsinläring i rätt ordning. 
  • Kurser: Uppnå resultat snabbare med utvalda kurser som fyller kunskapsluckor och få möjlighet för att lära av det största nätverket af experttekniker i världen.
  • Kanaler: Anpassa läringsupplevelser med organisatoriska mål genom att skapa en anpassad inläringsresa som kombinerar kurser, vägar och till och med innehåll utanför Pluralsight.

Oavsett om din ideella organisation genomgår en stor digital transformation eller du är en yrkesutövare i en ideell organisation som vill skaffa högt efterfrågade färdigheter på egen hand kan Pluralsight One hjälpa dig. Välj bland ett urval av rabatterade produkter eller börja med en gratis provperiod. 

 

 

Det här erbjudandet görs tillgängligt för vår community direkt via Pluralsight och möjliggörs delvist genom TechSoup Validation Services. Lär dig mera om hur vi samarbetar med ledande företag för att ge erbjudanden som detta till den ideella sektorn. 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow