Slack för Ideella Organisationer

 

Slack är en channel-baserad messaging-plattform. Med Slack kan folk samarbeta mera effektivt, ansluta alla sina mjukvaruverktyg och tjänster och hitta den information de behöver för att göra sitt bästa arbete - allt i en säkerhetsmiljö på företagsnivå. 

Din ideella organisations olika teams kan använda Slack till att samarbeta bättre genom att skicka meddelanden, verktyg och filer i dedikerade channels (kanaler). Channels kan organiseras efter teams, projekter eller annat som ger mening i just din ideella organisation.

Genom Slack for Nonprofits kan godkända ideella organisationer ansöka om uppgraderinger, gratis eller med rabatt, till Slacks Pro og Business+ plans.

  • Workspaces med up till 250 medlemmar kan ansöka om en gratis uppgradering till Pro-planen eller 85 % rabatt på Business+-planen.
  • Workspaces med mera än 250 medlemmar kan ansöka om 85 % rabatt på antingen Pro- eller Business+-planen.
Ansök om Slack for Nonprofits

 

Detta erbjudande görs tillgängligt för ideella organisationer direkt genom Slack och möjliggjörs delvist av TechSoup Validation Services. Läs mera om hur TechSoup samarbetar med ledande företag om att göra erbjudanden som detta tillgängliga för ideella föreningar, stiftelser och trossamfund. 

 

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow