Microsoft rabattprogram - Användarinstruktioner

Välkommen till Microsofts rabattprogram! Programmet gör det möjligt för ideella organisationer att köpa äkta Microsoft programvara med en stor rabatt som bara är tillgänglig för ideella organisationer (Open Charity pricing.) Endast ideella organisationer som har ett giltigt Microsoft Reseller Certificate kan få Microsoft-produkter vid Open Charity-prissättning. Du kan se alla produkter här.

 

I. Konto hos Techsoup Sverige

För att bekräfta din organisations status som ideell organisationer måste du ha ett konto hos TechSoup Sverige, Microsofts lokala partner som möjliggör Microsoft rabattprogrammet i Sverige. Dessutom skall Organisationens verksamhetsområde också vara godkänt av Microsoft för att kunna få rabatt. Mer information om vilka typer av verksamhet som kan få stöd finns här.

Har du inget konto hos TechSoup Sverige än? Registrera nu!

 

II. Microsoft Nonprofit Portal-konto

För att få tillgång till Microsofts rabatter behöver du registrera er på Microsofts nonprofitportal. Därefter kan du använda portalen för att skicka ett cerifikat till Techsoup Sverige som visar er tillgång till rabatten.

OBS! beställningen kan inte hanteras innan Techsoup Sverige har fått certifikatet. Certifikatet är giltigt ett år.

Är du redan registrerad på Microsofts nonprofitportal? Gå direkt till steg två.

III. Detaljerade instruktioner

Steg ett: Registrera er på Microsofts nonprofitportal.

1. Gå till Microsoft nonprofitportal och klicka på Get started. (Om du använder en mobiltelefon hittar du Get started i mobilmenyn)

2. Följ instruktionerna för att registrera er.

Inom 10 arbetsdagar ska du få ett mail med din godkännandeinformation.

Steg två: Skicka ditt godkännandecertifikat till Techsoup Sverige

  1. När ert godkännande har bekräftats, gå tillbaka till Microsofts nonprofitportal och klicka på Login (inte Sign in) högst upp på sidan. (Om du befinner dig i mobilvyn är inloggningen i mobilmenyn.) Du kan bli ombedd att ange en godkännandekod.
  2. När du har loggat in visas en lista över erbjudanden för ideella organisationer från Microsoft. Under Software licences klickar du på Software Discounts och sen på Continue.
  3. Granska din organisations uppgifter och klicka på Next.
  4. Ange följande information och klicka på Next när du är klar.

5. På följande sida, klicka på Send to Reseller. En bekräftelsesida visas.

Det kan ta 5 till 10 arbetsdagar för Techsoup Sverige att behandla ditt certifikat. Därefter får du ett mejl från Techsoup Sverige med instruktioner för att få fler erbjudanden.

Har du fortfarande frågor?

Kontakta oss