365 eller desktop? Vilka Microsoft-produkter passar bäst för din organisation?

TechSoup samarbetar med Microsoft om tre program för ideella organisationer: Microsoft Cloud, Microsoft Software Donations och Microsoft Discount. Här är en översikt:
 
Alternativ 1: Microsoft Cloud: Office 365, Microsoft 365, Power BI etc
Numera arbetar de flesta av oss i molnet eller överväger att göra det. Microsofts molntjänster, som Office 365, levereras via Microsoft och inte direkt via TechSoup - men du kan ändå välja oss som förhandlare av dina licenser. Vi erbjuder bland annat rådgivning om att välja rätt licenstyp, och vi kan fakturera om du föredrar det framför kortbetalning. Om du vill ha ett samarbete om dina molnlicenser, fyll i den här formulären och vi kontaktar dig.

Microsoft erbjuder bland annat 10 gratis licenser för Microsoft 365 Business, som inkluderar Office-paket för nedladdning. 
 
Alternativ 2: Microsoft Software Donations: Våra billigaste desktop-licenser 
Genom detta program kan du köpa server-, Office- eller Windows-licenser till din organisation mot en administrationsavgift. Till exempel kan du uppgradera din Windows Server, uppgradera dina Windows-licenser eller använda Project för projektplanering. Se alla produkter här. Här ser du de begränsningarna som finns i det här programmet.
 
Alternativ 3: Microsoft Discount: Desktop-licenser med stor rabatt

På grund av begränsningarna i Software Donations-programmet finns det organisationer som inte kan licensieras fullt ut genom detta program. Microsoft Discount är för de organisationerna. I detta program finns flera licenstyper tillgängliga, till exempel flera versioner av SQL Server eller Dynamics 365. Det finns ingen övre gräns på hur maånga licenser som kan beställas, man måste dock beställa minst fem licenser (vissa licenser är undantagna från den regeln). Här ser du vilka produkter vi har tillgängliga som rabattprodukter. Och här hittar du information om begränsning och behörighet för Microsoft Discount.

Behöver du rådgivning?
Kontakta gärna oss på TechSoup Sverige om du vill veta mer om vilket eller vilka av Microsofts program till ideella organisationer som passar bäst till din organisation.

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow