TechSoup.se kommer att vara offline från 21 november kl. 17.00 till 22. november kl. 17.00 på grund av plattformsuppdatering. Vi ber om tålamod, men ser fram emot att erbjuda er en helt ny version av hemsidan!

Microsoft

 

 

Microsoft är glada att samarbeta med TechSoup Sverige för att donera ett brett utbud av programvaror till ideella organisationer, allmännyttiga stiftelser och offentliga bibliotek. Hundratals produkter för professionellt användande från Microsoft finns tillgängliga. TechSoup tar ut en liten administrativ avgift för donationsmottagare så att vi kan erbjuda våra tjänster till dig.

Behörighet
Organisationer måste uppfylla alla Microsofts regler och riktlinjer för godkännande för att kunna ta emot programdonationer genom detta program.

Läs mer om Microsofts donationsprogram
TechSoup Sverige uppmuntrar organisationer att besöka vår översikt över Microsofts donationsprogram. Där kan du lära dig om den mängd produkter som en organisation kan begära, särskilda regler för programvara som installeras av offentliga bibliotek och särskilda förfaranden för att följa för returer och återbetalaning. Denna sida ger också en översikt av fördelarna och regler Microsoft Volume Licensing-programmet, genom vilket donerade produkter tillhandahålls, tillsammans med länkar som hjälper dig hitta ytterligare information på både TechSoup Sverige och Microsoft.