TechSoup.se kommer att vara offline från 21 november kl. 17.00 till 22. november kl. 17.00 på grund av plattformsuppdatering. Vi ber om tålamod, men ser fram emot att erbjuda er en helt ny version av hemsidan!

TechSoup förmedlar tekniska resurser och lösningar

TechSoup förmedlar tekniska resurser och lösningar

TechSoup ger dig som vill förbättra förutsättningar för människor och göra världen till en bättre plats tillgång till teknik, programvaror och digitala tjänster. 

TechSoup faciliterar donationer och subventioner av teknik från företag till ideella organisationer, trossamfund, stiftelser och bibliotek. 

Nu är det nära tre decennier TechSoup har gett den ideella sektorn tillgång till digitala plattformar och erfarenheter som gör det möjigt för människor att arbeta tillsammans mot en mer likvärdig värld. 

TechSoup Sverige är själva en ideell förening och här i Sverige är vi en gemensam verksamhet mellan Forum - idéburna organisationer med social inriktning.

Vi arbetar tätt tillsammans med våra nordiska kollegor och finner även styrka i att tillhöra ett nätverk som spänner över i stort sett hela världen, med huvudkontor i San Fransisco via moderskeppet TechSoup