Vad säger omvärlden om din organisation? Notified Non Profit för mediebevakning

Notified och TechSoup har tillsammans arbetat fram Notified Non Profit. Vi vill kunna erbjuda ideella organisationer möjligheten till en av marknadens vassaste mediebevakningsverktyg till så lågt pris som möjligt.


Vi tror på att din organisation kan göra mer, vara i framkant och agera proaktivt med hjälp av Notified. I en vår digitaliserade omvärld ställs högre krav. Med hjälp av Notified hoppas vi att din organisation får de bästa förutsättningarna för att hänga med i vad omvärldens säger om er. Med Notified Non Profit kan ni bevaka, analysera, rapportera, hantera och visualisera er data. Dessutom ingår Notifieds helt nya nyhetsrum där din organisation kan samla allt som sägs om er organisation och visa upp på er hemsida.

Din organisation kan välja mellan Notified Non Profit 12 eller 24 månader.
 
Det här ingår:
  • Fem sökkanalerper paket 
  • Två unika användare per paket 
  • Nyhetsrum Support genom PDF-manualer och digital FAQ

Ordinariepris för tjänsten är 52 500kr inklusive moms för 12 månader. Genom TechSoup erhåller din organisation 75 procent rabatt på ett 12 månaders paket och hela 81 procent rabatt på ett 24 månaders paket.

Priser: Notified Non Profit 12 månader är 12 900 sek inklusive moms + 1 000kr administrationsavgift till TechSoup Notified Non Profit 24 månader är 19 900 sek inklusive moms +2 000kr administrationsavgift till TechSoup

Notified ger din organisation ytterligare en rabatt motsvarande TechSoups administrationsavgift.