Idag finns det stora möjligheter att lösa olika utmaningar med hjälp av teknik. Ideella organisationer kan bli ännu bättre på att ta vara på människors fantastiska ideella engagemang med större tillgång till och kunskap om ny teknik, it och digitala verktyg.

Vi på TechSoup är själva en ideell organisation. Det vi gör är att vi skaffar donationer av teknik, it och programvara från företag för att andra ideella organisationer ska få chans att bli vassare på det de gör genom att använda teknik, it och digitala verktyg. 

För vem är TechSoup?

Det enda som krävs för att få skapa ett konto på TechSoup är att din organsiation är ideell, ett religiöst samfund, ett folkbibliotek eller en allmännyttig stiftelse. Donationen av teknik och programvara går till er verksamhet och inte till enskilda medlemmar.

Så här funkar det:

1. Du ansöker om konto hos TechSoup.se

2. Med ett godkänt konto får du tillgång till Techsoups erbjudanden

3. Beställ vad du vill ha på techsoup.se

Vill du som företag hjälpa till? Tillhör du ett företag eller en organisation som vill donera teknik, programvara eller en digital tjänst, hör av dig!

TechSoup

TechSoup Sverige är en gemensam verksamhet mellan FriSe - Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark tillsammans med TechSoup Global. 

TechSoup tar en administrationsavgift för varje beställd produkt. Avgiften täcker våra kostnader för att driva verksamheten.

Kontakta oss

Vi vill höra av dig! Skicka ett meddelande med dina frågor, feedback eller tankar om teknik i den ideella världen, så återkommer vi inom kort. 

Kontakt

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow