Varför skaffa konto hos TechSoup? 
Din organisation kan bli ännu bättre på det ni gör med hjälp av teknik, it, programvaror och digitala tjänster.
 

Vi på TechSoup är själva en ideell organisation. Det vi gör är att vi skaffar donationer av produkter och tjänster till civilsamhällets aktörer från företag och organisationer.

Idag arbetar vi bland annat med Microsoft, Google, Adobe, Cisco och DocuSign, och i framtiden hoppas vi kunna få in än fler donationspartners, med produkter och tjänster som motsvarar din organisations behov. Berätta därfär gärna för oss vad du behöver och önskar!

Ett konto på TechSoup Sverige är givetvis gratis. För vissa produkter tar vi ut en administrationsavgift eller du behöver betala ett rabatterat abonnemang till vår företagspartner. Det framgår på våra produktsidor vad kostnaden kommer att vara - vi vet att man som ideell organisation behöver kunna planera sina utgifter.


För bra för att vara sant? 
Din organisation kan skaffa ett flertal populära programvaror med stora rabatter eller, i vissa fall, helt gratis genom att använda TechSoup. Det beror på att företag donerar sina produkter och tjänster med olika villkor till ideella organisationer. Det vi gör på TechSoup är att vi verifierar din organisation och förmedlar de produkter och tjänster din organisation har rätt till. När vi levererat det ni beställt är det företaget ni har fortsatt kontakt med. 

Så här funkar TechSoup:  
1. Du ansöker om konto hos TechSoup.  
 
2. Vi validerar att din organisation kan godkännas och skickar dig ett e-postmeddelande när vi är klara (oftast inom fem vardagar)
3. Beställ vad du vill ha på techsoup.se 

Vem är TechSoup?  
Det enda som krävs för att få skapa ett konto på TechSoup är att din organisation är registrerad som ideell förening, ett religiöst samfund, ett folkbibliotek eller en allmännyttig stiftelse.
 

Med godkänt konto kan din organisation ansöka om donationer. Det som avgör vad din organisation har rätt att få är vilken typ av verksamhet företagen har bestämt att de vill donera till. 

Därför kan det skilja sig åt mellan de olika företagen och produkterna och varje beställning måste göras separat. Donationen går alltid till er verksamhet och inte till enskilda medlemmar.     

Kontakta oss 
Skicka ett meddelande till oss med dina frågor, feedback eller om ditt företag vill donera så återkommer vi. 

TechSoup Sverige är en gemensam verksamhet mellan den ideella organisationen FriSe och den globala organisationen TechSoup. 

 

X
{link_name} hanterar alla valideringar och all kundsupport för TechSoup Sverige kunder. Besök {link_name}arrow