Varför ska jag ha ett TechSoup-konto?

Varför skaffa konto hos TechSoup? 

Din organisation kan bli ännu bättre på det ni gör med hjälp av teknik, it, programvaror och digitala tjänster.  

Vi på TechSoup är själva en ideell organisation. Det vi gör är att vi skaffar donationer av produkter och tjänster till civilsamhällets aktörer från företag och organisationer.

Idag arbetar vi bland annat med Microsoft, Google, Adobe, Box och Symantec och i framtiden hoppas vi kunna få in än fler donationspartners, med produkter och tjänster som motsvarar din organisations behov. Berätta därfär gärna för oss vad du behöver och önskar!

För bra för att vara sant? 

Din organisation kan skaffa ett flertal populära programvaror för upp till så mycket som 95% billigare än ordinarie pris genom att använda TechSoup. Det beror på att företag donerar sina produkter och tjänster med olika villkor till ideella organisationer. Det vi gör på TechSoup är att vi verifierar din organisation och förmedlar de produkter och tjänster din organisation har rätt till. När vi levererat det ni beställt är det företaget ni har fortsatt kontakt med. 

Din organisation har möjlighet att använda sig av program som photoshop, skydda datorn mot virus eller använda tjänster som är molnbaserade och därmed förenklar och effektiviserar arbetet och gör det möjligt att jobba var som helst, när som helst. 

 Så här funkar TechSoup:  

1. Du ansöker om konto hos TechSoup.   
2. Du skickar in senaste årsmötesprotokollet och med ett godkänt konto får du tillgång till Techsoups erbjudanden 
3. Beställ vad du vill ha på techsoup.se   

För vem är TechSoup?  

Det enda som krävs för att få skapa ett konto på TechSoup är att din organisation är ideell, ett religiöst samfund, ett folkbibliotek eller en allmännyttig stiftelse.  

Med godkänt konto kan din organisation ansöka om donationer. Det som avgör vad din organisation har rätt att få är vilken typ av verksamhet företagen har bestämt att de vill donera till. 

Därför kan det skilja sig åt mellan de olika företagen och produkterna och varje beställning måste göras separat. Donationen går alltid till er verksamhet och inte till enskilda medlemmar.     

 Det är ni som är viktiga 

För att underlätta för dig att navigera i utbudet har vi samlat allt vi har i vårt sortiment på techsoup.se. Vi är medvetna om att vår sajt behöver ett rejält ansiktslyft och omstrukturering. Det är på gång och innan vi är där är vi tacksamma för dina synpunkter på hur vi kan göra techsoup.se så bra som möjligt för dig! 

För att TechSoup ska bli ett så bra stöd som möjligt för dig och din organisation behöver vi dessutom veta hur er användning av teknik, it och digitala verktyg ser ut idag. Framförallt, vill vi veta hur er användning och hur era behov ser ut och vilka problem som ni brottas med i er organisation.  

Berätta vad ni behöver, vilka problem ni möter och dela med er av hur ni har lyckats bättre att nå era mål med hjälp av teknik, it och digitala verktyg genom att höra av er till oss!

Kontakta oss 

Vi vill höra av dig! Skicka ett meddelande till ossmed dina frågor, feedback eller om ditt företag vill donera så återkommer vi. Du kan också skriva upp dig på vår lista för löpande information. 

TechSoup Sverige är en gemensam verksamhet mellan Forum - idéburna organisationer med social inriktning tillsammans med TechSoup. 

Vill du ha information om TechSoup kommande erbjudande av tjänster och produkter, skriv upp dig i listan för nyhetsbrev eller för på listan information om workshops

 Få vår nyhetsbrev

Dessutom, vi bjuder alltid dig som kikar in på vårt kontor på Hantverkargatan 3F på kaffe. Välkommen!